At Kende Disse Ideer I College Vil Redde Dig!

Mens forbereder sig på in forlade for College, skrive en liste over de ting, du planlægger in tage. Du skal være forberedt på skolen for at undgå in ringe til dine forældre for emner ugentligt.
Det er vigtigt in vælge dine klasser klogt. Prøv in undgå in tage en masse klasser, som du er nødt til at afsætte en masse tid og opmærksomhed til alle på én gang. I stedet, suppleant disse hårdere kurser med lettere dem at gøre dit term og school erfaring en meget lettere en.
Hold et par ting i dit værelse eller lejlighed, der er sunde, billige og nemme at spise. Dette vil betydeligt skære ned på sent-Night fastfood kører og vil spare dig penge som et resultat. Jordnøddesmør, yoghurt og bagels er alle gode valg. De har heller ikke så mange kalorier som stegt kylling eller hamburgere. Vær sikker på in komme tidligt for at få fat I en forreste række sæde!Hvis du var en man, der hadede High School, du bare måske faktisk elsker College. College klasser er gearet til din shop og materialet er meget mere interessant end normal materiale undervist I gymnasiet. Mange voksne studerende, der engang gjorde forfærdelige i High School finde sig afgangseksamen kollegium med høj udmærkelse.
Hvis du gør godt i et emne, bruge dine evner til at tjene penge! Tutoring andre studerende er meget indbringende. Det er vigtigt at fremme dig selv så meget som muligt at bringe i erhvervslivet. Selv annoncere online!
Husk, at du altid kan overføre. Sommetider universitetsstuderende føler sig quickly, og ikke kan lide den skole, de har valgt. Den gode nyhed er, at du altid kan se andre steder og gå til en anden skole, hvis du ønsker in gøre det. Der er ingen skam I at gøre det, og du kan være lykkeligere andre steder.
Når du indtaster kollegium, forsøge in reducere mængden af stivelse, som du spiser I løbet af din professional år. Typisk vil du sætte på en masse vægt I p indledende stadier af College, da dette vil hjælpe dig at imødegå det. Prøv in indarbejde en masse frugt og grøntsager I din kost. Prøv og finde ud af, hvor lang tid det vil tage for dig komme til hver klasse, og bruge det til at planlægge I overensstemmelse hermed.

Når du planlægger din tidsplan, gør dit bedste for at afstå fra planlægning klasser, der er for tidligt om morgenen eller for shipped om natten. Tilbage til dagen.
Planlæg altid tid til at studere og holde en quick tidsplan for at gøre det. Når du har modtaget din klasse tidsplan, er det bedst in planlægge din studitid. Studerende, der gør godt I High School kan blive overrasket over det arbejde, de er givet I faculty. En studiekompetence kursus vil hjælpe dig med at lære in studere for din College kurser.
Hvis du er beskæftiget med arbejde og børn i dagtimerne, at tage nat klasser er din bedste satsning. Night time faculty instruktører forstå, at du har et travlt liv og har tendens til at imødekomme deres klasser til dette. Der er normalt mindre kursus arbejde og instruktører er som regel lidt mere fleksibel.
Hvis du føler din tidsplan kan håndtere det, tage en ekstra klasse i løbet af hvert semester. Mange studerende kan nemt håndtere den gennemsnitlige klasse belastning, hvilket betyder, at tilføje I en only klasse vil være en mindre byrde I bedste. Dette kan give dig mulighed for at forkorte din tid i kollegium nok til at opgradere lidt tidligere.
Prøv in gøre alt I moderation, når du indtaster College to get første gang. Det betyder, at du ikke bør component for hårdt eller arbejde for hårdt beneath din oplevelse. Har en masse sjov, guys sørg for, at du forstår du kommer til College for at lære og udvide dine muligheder for beskæftigelse.

Undgå in bruge din finansielle støttemidler til at gå på en shopping amok på din campus boghandel. Især blandt studerende, dette er almindeligt. Når du lærer, at du har økonomisk støtte kredit på boghandel, er det fristende in købe ting, du ikke virkelig har brug for. Undgå denne impuls og din Pocketbook vil takke dig senere.
Kom ind I faculty er helt og præstation, men det hårde arbejde slutter ikke der. Det er kun begyndelsen på en 4-årig akademisk eventyr, der vil udfordre dig og ændre dig, men at du aldrig vil fortryde. De hints fra ovenstående artikel kan hjælpe dig med at kortlægge en vellykket kollegium program, så din 4 år vil flyve med lethed.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *