College Rådgivning, At Hver Familie Skal Have

Du må ikke tage mere ending ét skrive kursus pr. term. Selvom du måske kun nødt til at fuldføre 3 documents for kurset, er der ofte en masse nødvendige læsning. Du ønsker at have tid nok til at fuldføre aflæsninger for hver klasse, hvilket vil være vanskeligt med mere end 1 skrive kursus. Spis sundt og holde alt lease omkring dig.
Bliv involveret i sociale aktiviteter, der holder dig engageret. Alt arbejde og ingen leg kan være lige så slemt for dig som for meget socialisering. Find den equilibrium, og opdag grupper og klubber, der har samme interesser som dig. Du vil opdage, at du er en bedre elev, når du har disse forretninger.Sørg for vælge dine klasser klogt og ikke bare vælge nemme. Du kan blive meget belønnet ved in strække dig selv. Du vil få meget mere ud af den uddannelse, du forfølger. Når muligheden er tilgængelig, er majority køb bedst for at spare penge og tid.
Undlad in springe over klasser med fremmøde politikker, der ikke er obligatoriske. Comparatively en dag kan hurtigt snebold I manglende uger eller måneder. Mangler, in mange foredrag gør passerer afsluttende eksamen, og klassen, virkelig svært in opnå. Bare en springe kan starte et stort slag til din endelige grade stage gennemsnit.
Hvis du aldrig har været på universitetet, ved du ikke, hvilken slags justering det kan være. Label p hints, der er lagt ud her og bruge dem til at gøre du har en lettere tid med overgangen. Hvis du anvender disse hints but dit liv, vil du opdage, at dit kollegium liv er en burst!

Lyt til dine forældre, hvis de har enter om, hvad Important du skal beslutte. De er ældre og klogere end du er, og du bør respektere deres mening, især hvis p hjælper med at betale for din school uddannelse. Guys lyt bare. Kun følge deres råd, hvis du ved i dit hjerte, der er rigtige for dig. Det er din graduate, uanset hvem der betaler for det.
Aldrig nogensinde plagiere arbejdet i en anden person. Det er sandsynligt, at du vil skrive mange papirer i løbet af dit kollegium år. Cite dine kilder passende til at reducere chancerne to get plagiat. Der er måder in forhindre plagiering, så du skal ikke forsøge in slå systemet.
Locate en bank, der tilbyder gratis opsparing og assess konti. Stil spørgsmål og Find ud af, om du kan bank on the internet, så du kan administrere dine penge, når det er bekvemt for dig.
Når du opholder dig en sovesal, købe en sikker til at låse dine værdigenstande. Den sidste ting, du ønsker, er nogen til at stjæle noget, der er værdifuldt for dig. Typisk, sovesale har minimum sikkerhed og folk går ind og ud hele tiden, så det er bedst in fejl på siden af forsigtighed.

Du bør altid holde op på en rutine, hvis du er I faculty. Hvis du ikke gør dette, vil det være alt for allow bare in springe ud på studie sessioner. Du skal være selv disciplineret, og hvis det er studietiden, så gør det. Må ikke springe ud, så du kan gå ud til en fest med dine venner. Der er masser af tid til det.
Efter alle de pressure af at komme ind I et kollegium, de fleste studerende er overrasket over at erfare, at anxiety ikke er forbi. Her er nogle hints but at hjælpe dig med at gøre en problemfri overgang til livet på College. Lærebøger er en stor udgift I faculty. Vælge brugte bøger kan spare dig en hel del.
Behold en notesbog og en mappe til hver klasse. Selv om det ikke er påkrævet, vil du opdage, at holde hver klasse ‘ arbejde separat er lettere for at holde organiseret. Behold alle returnerede tildelinger eller uddelingskopier i mappen. Brug notesbogen til at tage noter eller optage dine tanker efter klasse. Guys vær smart med din beslutning. Muligheder, og vælg et kort med en lav rentesats.

Finansiel bistand studerende kan studere i udlandet. Det er en almindelig myte, at kun velhavende studerende har råd til at studere i udlandet. Sandheden er, at studerende, der modtager fuld og delvis økonomisk kan studere I udlandet. Tal med din finansielle støtte og studere i udlandet rådgivere. De kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken undersøgelse I udlandet app er det rigtige for dig.
Prøv in købe brugte lærebøger. Helt nye lærebøger er uhyrlige prissat. Spare nogle penge på lærebøger er en fantastisk måde in knibe øre I løbet af din økonomisk-strapped kollegium år.
Hvis du kæmper med et kursus, skal du ikke være bange for at komme i kontakt med professoren. Uanset om det er via email eller planlagte kontortid, kan det være lige hvad du har brug for at komme tilbage på sporet. Mens mange professorer kan synes uopnåeligt, Husk, at de er der for at hjælpe dig med at lære.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *