En Guide Til At Forstå College Experience

Beslut dig visse stille tider hver dag for dit kollegieværelse, så det kan bruges til at studere helt. Hvis du eller din roommate kender disse tider, kan du foretage det bevidste valg in holde sig omkring eller forlade rummet. Dette er meget vigtigt, da du ikke ønsker in blive tagget som en social udstødt med noget in gøre I løbet af dagen. Dette vil hjælpe dig at få venner og føle sig som en del af universitetet.
Find ud af, om dit kollegium har et rådgivningscenter. Disse center personale professionelle rådgivere eller terapeuter. De kan være en uvurderlig kilde til hjælp, hvis du kæmper med depression, angst, stress eller andre følelsesmæssige problemer I faculty. De kan også være i stand til at henvise dig til lokale ressourcer off-campus, hvis det er nødvendigt.Hvis du har et arbejde Studiejob, så prøv in gøre godt arbejde, selv om jobbet er relateret til dit studieområde. Arbejdsgiverne ser på uddannelse, guys værdi erfaring mere. Hvis din praktikplads går godt, den virksomhed, der hyret du kan beslutte in hjælpe dig med at betale for dit kollegium eller ansætte dig på fuld tid, når du kandidat. Også, ikke forsømme den betydning, at denne praktikplads har på peppe op dit CV.
Du ønsker at vide, hvad det kræver in være klar til kollegiet erfaring, og der er mange ting, du skal gøre under forberedelse. Fortsæt med at læse for at finde ud af mere information om at blive klar til school.
Stå tidligt op for at starte dagen fra højre. Du behøver ikke in stå op midt om natten, guys sørg for at du har tid til at spise, træning, og måske endda studere før p går I klasse. Du er nødt til at lære in arbejde med ham eller hende, så det gør din tid lettere.
Sørg for, at du vælger et kollegium, der passer til dig. Beslut hvad du er interesseret i og finde en skole, der har en stor program. Hvis du er den kind, der nemt kan gå tabt I mængden finish at kigge efter en mindre kollegium, hvor du kan få en only personlig oplevelse.

Overvej in bo I et kollegieværelse I løbet af dit første år på College. Selv om det ikke er så trendy som at have din egen lejlighed, er det en fantastisk måde in blive mere involveret I campus liv. Du vil være tæt på andre studerende, hvilket gør dig only tilbøjelige af at få nye venner og undgå ensomhed af in leve alene. In studere om natten eller når du allerede er træt kan føre til du bruger mere tid, end det normalt er nødvendigt in forstå noget. In bruge mere tid på in lede efter stipendier eller stipendier vil give dig mulighed for at låne mindre, når det drejer sig tid til at betale for skolen.
Gå på indkøb efter Basics om en måned, før du går væk I skole. Få alt, hvad du tror, du har brug for, og så vil du have tid til at tænke over ting, du måske har brug for og har tid til at gå til butikken for samle dem op, før du forlader. Tidlig er nøglen!
Optag p forelæsninger, du deltager i. Når du tager både noter og lyd optage forelæsninger, er du klar til enhver scenario, når du kommer til det punkt in studere indholdet. Hvis dine noter er sparsomme i et bestemt område, kan du gå til forelæsnings optagelsen som den opdatering, du har brug for.

Udforsk alle dine muligheder i økonomisk støtte for at maksimere dine fordele. Hvis du har ansøgt om en studielån, kan du være i stand til at konvertere en del af dette lån til en finansiel støtte arbejdsstudie Award. Det betyder, at du kan finde et task på campus og arbejde ud af nogle af dette lån til at sænke din samlede gæld. På de fleste gymnasier og universiteter, du kommer til at tilbringe mindst into år in gøre generelle uddannelse klasser uanset. Brug disse til at udforske forskellige veje og områder af interesse in indsnævre ned til, hvad der virkelig fascinerer dig. Disse biblioteker indeholder alt hvad du behøver for at få succes i dine klasser. Bed bibliotekaren om hjælp til at finde p nødvendige studiematerialer, men husk in hviske! Tjek bibliotekets opslagstavle for at finde tilbud på tekst bøger eller krævede læse bøger.
Skriv en opgaveliste aftenen før. Dette er en fantastisk måde in hjælpe prep din hjerne for alle p studerer du skal gøre I morgen. Du vil vågne op med et sæt af formål I stedet for en følelse af angst, som vil gøre din dag så meget lettere in beskæftige sig med.
Forberedelse til college er meget vigtigt, da du ikke ønsker at nude gå ind I oplevelsen blindt. Du ønsker in få mest muligt ud af din College dage, og for at gøre det, skal du udøve din videnbase. Sørg for huske p tips, du har læst her, når du kommer I gang.
Prøv in være kreativ, hvis du er dating, når du er på universitetet. I stedet for gå ud til middag, oprette en dejlig Candlelight middag derhjemme. Du vil have en fantastisk tid og undgå in bruge penge på ting, du ikke rigtig har brug for. Dig af med bofæller to get natten. Du kan skiftes til at tilbringe natten et andet sted, så du hver især har noget privatliv.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *