Enestående Tips Til At Få Mest Muligt Ud Af College

Nu skal du have en bedre idé om, hvordan man korrekt planlægge din school erfaring. Det er virkelig en meget spændende tid for dig, og du ønsker in få mest muligt ud af det. Husk det nyttige råd, du har læst her, når du bliver klar til at gå I gang med din Universitets oplevelse.
Skriv en opgaveliste aftenen før. Dette er en fantastisk måde in hjælpe prep din hjerne for alle p studerer du skal gøre I morgen. Du vil vågne op med et sæt af formål I stedet for en følelse af angst, som vil gøre din dag så meget lettere in beskæftige sig med.
Opret en fornuftig og realistisk klasseplan. Hvis du hader at komme op om morgenen, så har en klasse virkelig tidligt om morgenen flere dage om ugen er sandsynligvis ikke et godt valg for dig. Du bør finde klasser senere på dagen eller om natten i denne situation.
In tage klasser er vigtigt, men du bør også finde en variant for aktiviteter, du kan gøre på campus. Du vil være i stand til at tilføje denne oplevelse på dit CV.Mange studerende drage fordel af kreditkort tilbud, mens væk i skolen, især hvis de ikke er ansat. Desværre, dette bare sætter dig op for massiv gæld og beskadigede kredit. Selv lave introduktions rater er netop det-introducerende. Gebyrer og saldi tilføje op hurtigt, hvilket skaber en farlig situation. Hvis du absolut skal have et kreditkort, stick med kun ét kort. Der er meget in overveje, og du ønsker in være fuldt forberedt.
Gør det til en vane in læse dine tidligere noter før din næste klasse. Når du går ind i klassen med den friske påmindelse om, hvor du har været så langt i kurset, vil du være mere tilbøjelige til at afhente materialet hurtigt. Andre kan være kæmper for at indhente, guys du vil være I sync med professoren!
Hvis du føler dig ensom, så sig det. Der er mange fagfolk og andre studerende, der er mere end glade for at tilbringe tid sammen med dig. In gå på universitetet kan være en hård ting, og hvis du nogensinde har brug for at tale med nogen om dine følelser, skal du ikke være bange for at bruge campus tjenester, eller bare dine bofæller, at sige, hvordan du føler.

Tag ekstra skriveredskaber med dig dine tests. Der er altid en stærk mulighed for, at din blyant kan knække, eller in pennen kan løbe tør for blæk, mens du tester. At have en copy skriveredskab kan hjælpe dig at fortsætte din test uden at blive distraheret ved in skulle skærpe en blyant eller refill en pencil.
Du kan altid tage klasser på Community College før du til universitetet. Det er billigt og nemmere. Når du er færdig med dine transferenheder, kan du fortsætte på et universitet efter eget valg. Når du har et lille budget, kan dette være din eneste mulighed.
Tempo dig selv i dit valg af hvert semester. Undgå in vælge for mange udfordrende baner på én gang. Det er nemt in brænde dig selv ud og ikke gøre godt på nogen af dem. Sørg for afbalancere p vanskeligheder I dine klasser med blot et level, der er udfordrende I et semester.
Sørg for, at du tilmelder dig klasser det minut, du har lov til. Hvis du venter på in registrere, der er en god opportunity , at du ikke vil få p klasser, lærere og tidspunkter, som du ønsker. Dette kan efterlade dig I en meget uønsket scenario, hvor du vil blive konfronteret med en vanskelig tidsplan.

Stå tidligt op for at starte dagen fra højre. Du behøver ikke in stå op midt om natten, guys sørg for at du har tid til at spise, træning, og måske endda studere før p går I klasse. Du er nødt til at lære in arbejde med ham eller hende, så det gør din tid lettere.
Hvis du ikke kan lide roommate, in du sidder fast med på den første dag I skolen, tale med nogen for at få dette ændret. Husk, at du kommer til at leve med denne individual I lang tid, så kvæle problemet I opløbet, før det bliver et problem I fremtiden.
Forsøg ikke in gøre alt I et semester. Det er nemt in være en anspændt, når der er så meget in gøre, og alt er nyt. Du vil brænde ud hurtigt, hvis du forsøger in tage det maksimale antal kreditter og deltage hver campus aktivitet, der lyder interessant. Tag et rimeligt antal kreditter og prøv en eller into aktiviteter dit første semester.
Efterlad aldrig stearinlys brændende eller dine lys på, når du er den sidste ud af din sovesal. Dette kan være en ekstrem brandfare og kan bringe alle mennesker i din bygning i fare. Køb falske stearinlys, da de kan gøre det trick, hvis du har brug for ekstra lys om natten. I faculty, professorer vil have tendens til at udnytte p foredrag mere ending bøgerne, da dette kan hjælpe dig med at få bedre karakterer på evaluations. Også, in tage noter er en meget vigtig færdighed, som du får brug for hele kollegiet, så det er vigtigt in øve.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *