Ikke Mere Kamp-College Succes Er Din!

Hvis du overvejer at tage et lån til at finansiere din uddannelse, du har brug for at finde ud af, hvad slags en løn, du kan forvente, når du kandidat. Hvis du ikke får en graduate, der vil garantere dig en højt betalende task, at tage et lån kan ikke være din bedste løsning. Selv om det er vigtigt at studere, er det lige så vigtigt at huske in tage pauser below disse studie sessioner. Udarbejd en tidsplan og Arbejd på in overholde den.
Der er mange forskellige typer af gymnasier, så sørg for at vælge en, der er rigtige for dig. Hvis du har brug for mere opmærksomhed i klasseværelset, end en stor skole med 300 studerende til en klasse kan ikke være din bedste satsning. Hvordan du lærer kan I høj graduate påvirke, hvordan du gør på bestemte skoler.Bring alle nødvendige testmaterialer med dig på evaluation dagen. Selv en simpel ting, som in glemme din lommeregner, kan ødelægge din score. Sørg for medbringe alle dine egne forsyninger. Du kan ikke forvente, at din have en ekstra for dig.
Når du indtaster dit værelse på den første dag I faculty, den bedste ting, du kan gøre, er in broderskab med dine bofæller. Disse vil være de mennesker, du tilbringer resten af året med så det er meget intelligent at få venner med dem med det samme.
Før klasser begynder, email din professor at finde ud af, hvilke lærebøger du får brug for din klasse. Når du ved, hvad du har brug for, leje dine lærebøger i stedet for at købe dem. Dette er en nyere, men populær mulighed, der giver dig mulighed for at låne lærebøger to get et session for en meget mindre gebyr finish det ville koste dig købe dem.
Hvis du er I tvivl om, hvilken Important at vælge, bruge dine første into år af kollegiet til at tage en bred vifte af kurser I tillæg til din kerne kurser. Hvis du ikke allerede har et godt task, bør du kigge efter et task på campus. Du bør vælge et task, der vil give dig mulighed for at erhverve nogle nye færdigheder og møde nogle interessante mennesker. De fleste gymnasier tilbyder gratis terapi eller rådgivning til studerende; drage fordel, hvis du har brug for det. Tilpasning til college kan være svært og stressende, så du skal ikke skamme dig at indrømme, at du ikke kan håndtere det så godt, som du troede, du ville.

Når du beginner en ny klasse, opsøge folk, du kender fra andre klasser eller andre studerende, der deler fælles interesser. Ved in gøre venner med klassekammerater kan du have en bedre opportunity for at danne studiegrupper, der I sidste ende kan føre til bedre studievaner, når det drejer sig tid til midterms og finale.
En af de smarteste ting, du kan gøre, når du indtaster kollegium er in kortlægge den nøjagtige rute af din tidsplan før den første klasse.
For millioner af unge mennesker kan tilpasningen til universitetslivet fra below fløjen af deres forældre være en udfordring. College livet kræver en moden, ansvarlig tilgang til akademikere samt udvikle p livsfærdigheder, voksenalderen kræver. Brug råd fundet her at hjælpe dig med at gøre overgangen til voksenalderen gå glat.
Prøv in gøre alt I moderation, når du indtaster College to get første gang. Det betyder, at du ikke bør component for hårdt eller arbejde for hårdt beneath din oplevelse. Har en masse sjov, guys sørg for, at du forstår du kommer til College for at lære og udvide dine muligheder for beskæftigelse.
Hvis penge er stramt, og dit valg er in enten tage et lån eller forlade skolen, det smarte valg er altid in få et lån. Selv om dette kan sætte dig I stikken midlertidigt og tilføje til din nuværende byrder, hvis du har valgt din shop klogt, det vil øge din indtjeningsevne. Du bør være i stand til at betale dit lån tilbage med din øgede indtjening. Forlader skolen er en sikker måde in garantere lav indtjeningsevne for livet.

Find ud af, om dit kollegium eller Universitet har et centre for vejledning. De fleste schools tilbyder disse developer, ofte pushes af peer-vejledere. Kom til dine sessioner bevæbnet med specifikke spørgsmål for at gøre det muligt for din vejleder in få mest muligt ud af din tid.
At få venner vil tage et stykke tid. At være derude kan bare betyde in gå I klasse tidligt. Du kan tilbyde hjælp til folk, der ser tabt. Dette er også en nem måde in bryde isen og udvikle venskaber.
Sørg for vælge dine klasser klogt og ikke bare vælge nemme. Du kan blive meget belønnet ved in strække dig selv.
Disse hints bør hjælpe en studerende med at undgå nogle af de faldgruber, der plager nye universitetsstuderende. College livet er en af de vigtige milepæle I en men liv og ikke alle gør tilpasningen godt. Brug de hints, du læser her, for at gøre denne udfordrende tid både produktiv og fornøjelig. Din fremtid afhænger af det.
Undgå in vælge for mange udfordrende baner på én gang. Det er nemt in brænde dig selv ud og ikke gøre godt på nogen af dem. Sørg for afbalancere p vanskeligheder I dine klasser med blot et level, der er udfordrende I et semester. Hvis du ikke gør det med det samme du måske glip af in få klasser, du ønsker eller har brug for.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *