Lær Godt Og Nyd Din College år Med Disse Tips

Løb to get et lavt niveau eller ubestridt kontor I studenter regeringen Association I dit sophomore år. Kom ind I bunden Rung nemt kan hjælpe dig med at klatre op advertisement stigen mere dine senere år. Fremtidige arbejdsgivere er tilbøjelige til aldrig in vide, hvem lille din skole var, men vil elske in se, at erfaringerne på dit CV.
Som du godt ved, er College en drøm for både forældre og studerende. Det markerer afslutningen af barnet og begyndelsen f voksenalderen som den studerende tager på voksen ansvar og gør deres egne valg. Denne artikel er designet til at hjælpe dig med at træffe p rigtige valg for din school erfaring og for at få mest muligt ud af dit kollegium år.Børste op på studieteknikker, før du går væk i skole. Du ønsker ikke at spilde din tid på at lære at studere, når du forsøger in få studere i. Dette vil bare gøre det sværere for dig bevare de oplysninger, du har brug for lære for dine klasser.
Udforsk alle dine muligheder i økonomisk støtte for at maksimere dine fordele. Hvis du har ansøgt om en studielån, kan du være i stand til at konvertere en del af dette lån til en finansiel støtte arbejdsstudie Award. Det betyder, at du kan finde et task på campus og arbejde ud af nogle af dette lån til at sænke din samlede gæld. Mens du kan blive fristet til at bruge det til glæde, forstå, at du er I school for at lære, ikke spille.
Overvej in få et deltidsjob på campus. Dette vil give dig mulighed for at tjene en lille smule af dine egne penge i stedet for at skulle spørge dine forældre for penge hele tiden. Du vil også lære en lille smule om in afbalancere arbejde og andre forpligtelser og komme sammen med din chef og kollegaer.
Hvis du tænker på in deltage I en broderskab eller sorority, tage sig tid til at se på, hvad hver enkelt hus har in tilbyde. Mens der er ligheder, mange huse er forskellige I p typer af samfundstjeneste, de gør, de typer af aktiviteter, de foretrækker, og den overordnede holdning, de skildrer. Når muligheden er tilgængelig, er majority køb bedst for at spare penge og tid. Læseplanen vil fortælle dig, når din instruktør er til rådighed til at besvare spørgsmål og provide ekstra hjælp. Læseplanen fortæller dig, hvad din instruktør vil have dig at lære, og dermed hvordan man forbereder sig til evaluations.

Download fremmedsprogsundervisning og MP3-lektioner på din MP3-afspiller eller tabletcomputer. Lyt til lektionerne beneath kørsel eller ridning bussen til skolen. Dette vil hjælpe med at forberede dig dine fremmedsprogsundervisning. Du kan øve udtale, og arbejde på ordforråd i stedet for at spilde din rejse tid.
Du bør respektere din roommates ønsker. Du er nødt til at lære in arbejde med ham eller hende, så det gør din tid lettere. Sid ned, når du først kommer i skole og finde ud af, hvad du både forventer ud af en roommate, så du kan både være lykkelig.
Du bør drage fordel af alle de ressourcer, du har til rådighed for dig på College campus, især når det kommer til akademikere. Der er mest sandsynligt masser af studiepladser, computerlaboratorier, osv., som du kan gå for at få nogle fred og ro og kvalitet studere tid i.

Få alle distraktioner og gøremål ud af vejen, før du sætter dig ned for at studere. På den måde vil du ikke blive fristet til at blive distraheret af ting, som du kunne eller burde gøre i stedet. Mange mennesker synes, at ufærdige gøremål lokke dem væk fra in studere og offer og en undskyldning for at trække I langdrag. Så få disse ting ud af vejen først, så du kan provide din studere udelt opmærksomhed. Interesser. Dette er meget vigtigt, da du ikke ønsker in blive tagget som en social udstødt med noget in gøre I løbet af dagen. Dette vil hjælpe dig at få venner og føle sig som en del af universitetet.
Spar penge, mens du er på universitetet. Dette kan være svært, især når du tænker på, hvor meget tid du ikke behøver in tjene penge, og hvor mange ting der er in bruge penge på. Prøv at spare bare et par bukke om ugen, der kan gå om shop udflugter eller penge crunches.

Moving to College er en drøm, at mange forældre har for deres børn, og at mange studerende har for sig selv. Det tager en masse in komme ind I faculty, så det er vigtigt at sørge for, at du med succes kan navigere din vej gennem 4 år af College. Denne artikel kan hjælpe dig med at orientere dig selv, sætte prioriteter og skabe en strategy for succes.
Forstå, in når du indtaster kollegium, behøver du ikke in vælge en Important straks. Tag et level klasser til virkelig in forstå, hvad du vil gøre med resten af dit liv, før du træffer denne beslutning. Desuden skal du huske, at du altid kan ændre din Important, når du har valgt en.
In tage klasser er vigtigt, men du bør også finde en variant for aktiviteter, du kan gøre på campus. Alle gymnasier har en masse klubber eller hold, du kan deltage, men du kan også frivilligt til en forening eller endda starte din egen klub. Du vil være i stand til at tilføje denne oplevelse på dit CV.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *