Måder At Hjælpe Med At Gøre Rejsen Lettere For Dig

Hvis du sætter disse hints på plads, kan du undgå så mange af de frustrationer, ængstelse og søvnløse nætter, der kommer sammen med planlægning af en tur. Forvisset om, at du vil være klar og forberedt kommer afrejsedagen. Der er ingen grund til at bruge så meget tid på in bekymre sig.
Sørg for, at der er en brugsanvisning til bilmodellen I handske boksen, og label dig tid til at skimme den igennem. Det er ikke sjovt in trække ind I myldretiden trafik lige som en torden storm strikes, hvis du ikke ved, hvordan man tænder forruden VISKERE!
Hvis du har brug for en udlejningsbil til din rejse, skal du spørge dit rejsebureau, hvilke biludlejningsfirmaer der er tilgængelige på dine rejser. Der er forskellige virksomheder, der betjener forskellige byer i verden. Ved hjælp af dit rejsebureau vil spare dig for indsatsen og tid, ringer rundt, forsøger in finde den bedste bil og sats.Bær altid lidt kontanter, når du rejser. Kreditkort og rejsende tests kan være meget nyttigt, men du vil opdage, at nogle steder ikke accepterer dem. Du kan ikke være i stand til at købe et måltid på Flyselskabet med plastik og den lille, ud af den måde restaurant, som du finder, sandsynligvis ikke vil tage det heller. Kontanter er altid accepteret hvor du er.
Aldrig være tilfredse med den sats, du får, når du foretager reservationer på hoteller eller udlejningskøretøjer. Mange gange er der rabatter, som du måske ikke har tænkt på, og det er ikke ansvar for tjenesteyderen in liste dem for hver transaktion. Ved in spørge dig kan bede dem om in kontrollere, som p bør være glade for at gøre.
Hvis du planlægger in bruge en stor mængde penge på din rejse eller ferie, overveje at investere en lille mængde mere på rejseforsikring.
Må ikke købe tøj eller sko især for turen uden in bære dem først! Sommetider sko og tøj synes attraktivt for en tur, men hvis de passer akavet, vil du ikke nyde in rejse med disse sko og outfits. Vælg outfits og fodtøj, som du er komfortabel iført.
Når du opholder dig på et high-end indenlandske Resort, Medbring dit eget A/V-kabel til din bærbare computer. De fleste hotelværelser på pænere hoteller tilbyder gratis WiFi på værelset og et stort HDTV, men vil derefter opkræve en præmie for movie på værelset. Hvis du har dit eget A/V-kabel, får du adgang til dit eget udvalg af downloadede movie eller en online konto. Stykker bagage kommer med og nøgler that was låse. Det ville ikke være en dårlig idé in kassere dem helt og erstatte dem med en only robust kombinations lås.

Hvis et Hotel opkræver et gebyr for internetadgang, skal du bede om et værelse på en lavere etage. Nogle gange vil du blive heldig og være i stand til at snag trådløse kapaciteter fra nærliggende cafeer eller lobbyer. Den nederste etage er den bedste til at være I stand til at gøre dette, men det er ikke uhørt in være I stand til at nå det fra anden sal.
At lave en fotokopi af dit pas, før din rejse kan spare dig for problemer på dine rejser. Hvis du tilfældigvis mister dit pas, mens du rejser internationalt, tage kopien til din ambassade. We now have en kopi convenient vil hjælpe med at fremskynde in få en erstatning. Guys fører op til en tur kan være sjovt og spændende, fyldt med en lille forventning og en hel masse forberedelse. Her er nogle ting in overveje, når du planlægger in tage din næste tur.
Lav planer om at deltage i en Scavenger-jagt, hvis du rejser på et krydstogtskib. Når du går på ferie med en stor gruppe af familie eller venner, tage sig tid til at opdele alle op I groups og udfordre dem til at finde elementer eller oplysninger. Ikke alene vil du have en god tid, men alle vil lære en masse om skibet.

Hvis du er bekymret for at rejse alene, især hvis du er en kvindelig, bør du overveje in tage nogle selvforsvar klasser, før du går. På denne måde kan du lære grundlæggende måder in komme væk fra en voldsmand eller voldtægtsforbryder I tilfælde af, at du har brug for.
Hvis du rejser med mange elektroniske enheder, skal du sørge for at pakke en stikdåse i tasken. Mange hotelværelser har et begrænset antal afsætningsmuligheder, og de er ofte tote møbler eller I ubekvemme steder. Ved at bruge din egen Outlet Strip, vil du have masser af plads til at tilslutte alle dine forskellige opladere.
Før du flyver overalt i verden, tjek både vejrudsigten for du er lufthavnene i afgang og ankomst. Hvis du ser nogle elendig vejr i prognosen, tjek lufthavnens hjemmesider også og sørg for at de ikke allerede har lavet en meddelelse. Vejr forsinkelser er ikke sjovt, og de er gjort endnu værre, hvis du ikke forbereder dig på dem.
Når du forsøger in pakke lys til en tur, tage en regnfrakke, der har en blød foring. En regnfrakke har også et par andre nyttige anvendelser. For eksempel, det gør en stor Windbreaker beneath det koldeste vejr, men alligevel en behagelig badekåbe, mens du opholder dig på hotellet.
Sørg for vælge en form ferie, der passer til din personlighed. Hvis du hader in være udendørs, bør du ikke gå til stranden!

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *