Superior Tips Om College, Der Vil Lette Dit Sind

For at få mest muligt ud af din tid på campus, så prøv in se fremad til, når dine krav klasser er tilbudt. Ved in planlægge en tidsplan, der holder din fra in gå frem og tilbage fra dit værelse til klasse, du eller dig selv mere tid til at studere, slappe af eller sove.
Når du planlægger din tidsplan, gør dit bedste for at afstå fra planlægning klasser, der er for tidligt om morgenen eller for shipped om natten.
Du ønsker at vide, hvad det kræver in være klar til kollegiet erfaring, og der er mange ting, du skal gøre under forberedelse. Fortsæt med at læse for at finde ud af mere information om at blive klar til school.Vær ikke bange for at have det sjovt, når du er væk på College. Du bør også begrænse den tid, hvor du fester. Der er altid tid til en fest, når du får din studere gjort. Husk, at du ikke er der nude for at feste, og du vil ende med at blive skuffet I dig selv, hvis du ødelægger din opportunity for gøre et mærke I livet ved in spilde det går til fester og springe ud på klasse.
Jagten på stipendier og hold jagten på stipendier. Gør dette selv efter du newcomer College. Der kan være økonomisk bistand muligheder, som du ikke opdager før på campus. Der kan også være nye muligheder, der opstår i din sophomore år og senere, så altid holde øjnene åbne for hjælp.
Hvis penge er stramt, og dit valg er in enten tage et lån eller forlade skolen, det smarte valg er altid in få et lån. Selv om dette kan sætte dig I stikken midlertidigt og tilføje til din nuværende byrder, hvis du har valgt din shop klogt, det vil øge din indtjeningsevne. Du bør være i stand til at betale dit lån tilbage med din øgede indtjening. Forlader skolen er en sikker måde in garantere lav indtjeningsevne for livet.
Sørg for vælge dine klasser klogt og ikke bare vælge nemme. Du kan blive meget belønnet ved in strække dig selv.

Hvis du arbejder på fuld tid, men ønsker in fortsætte din uddannelse, kan du tage klasser online. Nogen uden adgang og tid til at tage kurser på et almindeligt kollegium kan stadig være i stand til at forfølge deres uddannelse online. Online universiteter lader dig gøre dine kurser, når du ønsker in og kan tilgås fra hvor som helst.
Forberedelse til college er meget vigtigt, da du ikke ønsker at nude gå ind I oplevelsen blindt. Du ønsker in få mest muligt ud af din College dage, og for at gøre det, skal du udøve din videnbase. Sørg for huske p hints, du har læst her, når du kommer I gang.
Beneath dit første level år I faculty, udforske din uddannelse muligheder. Dette er det tidspunkt, hvor du kan finde ud af, hvad du virkelig er interesseret i at studere. Hvis du prøver forskellige typer af klasser, kan du opdage et emne, som du virkelig gerne Major i. Hold ’em muligheder åbne og ikke begrænse dig selv.
Hvis du kan lægge ud in vælge din Important I et stykke tid, så tænk over det. Når du først kommer på universitetet, giver dine almene undervisnings klasser dig en bred erfaring. Du kan opdage, at du rent faktisk ønsker en anden større end den, du troede, du ville! Så tage det langsomt og beslutte, hvad du virkelig ønsker.

Hvis du er på udkig efter en måde in betale for kollegiet, gøre nogle forskning på stipendier. Du kan blive overrasket over, hvad du kan kvalificere sig til. Du må ikke udelukke en suite salgsmulighed, før du kigger på den.
Gør en indsats for at lære hver af dine instruktører in kende. Hvis instruktøren underviser en klasse I din større eller planlagte Important, tilbringe mere tid I kontortiden. På denne måde vil det være lettere for dine forældre in sætte penge ind på din konto, og det er tilgængeligt med det samme I stedet for at skulle vente 3-5 hverdage.
Når du vælger din Major, så tænk på den slags task, du ønsker, guys tænk på den individual, du er. Hvis du er en person, der ikke ønsker in stå op før middag, for eksempel, kan du ikke ønsker in vælge en Important, hvor jobmuligheder kræver, in du arbejder tidligt om morgenen.
Besøg kollegiet før p beslutter in bo der. Du opdager måske, at du ikke ønsker in leve I det miljø. Ikke kun det, men du kan opleve, at du foretrækker en du over den anden. Sørg for, at du får det valg, du har tilmeldt dig, og sørg for, at du har en beredskabsplan på plads, hvis du vælger et enkeltværelse, guys ender I en og.
Du bør overveje at tilmelde dig en arbejds undersøgelse app, hvis du ønsker in få nogle erhvervserfaring. De fleste arbejdsstudie developer vil kræve, at du skifter mellem in tage klasser og arbejde som praktikant. Dette er en god måde in finansiere din uddannelse og samtidig få nogle faglige erfaring og opbygge et professionelt netværk.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *